nedelja, 21. december 2008

PGD Muljava z novimi koledarji


Leto je spet naokoli in tudi gasilci iz PGD Muljava so začeli raznašati svoje koledarje po vaseh KS Muljava.

Prostovoljne prispevke, ki jih boste namenili, bodo porabili za uresničevanje načrtov, ki jih imajo zastavljene.

20 komentarjev:

Anonimni pravi ...

bravo koledar tokrat z letnico:D...svaka čast:P

Anonimni pravi ...

ja in novice so prišle z njim!

Anonimni pravi ...

Kakšne pa sigurnu kaj novga?
al se kdu žen al pa maži ?

Anonimni pravi ...

Ne to. Novica je da samo eni delajo in da tamladi nočejo. Pa da bodo klobase za denar? Da zemlje ni. Da je zveza toga. Da vulkan pošilja na šolanje elito (se strinja podpovelnik ker povelnika ni več)!

Anonimni pravi ...

g.Sandi,
Tamladi delamo, vaša generacija kot so ti in Glavanov Branko, pa ostali pa samo provocirate, pejte še vi delat ne samo jest hodit u gasilni dom!

lp, Jeleb

Anonimni pravi ...

Tri četrtine muljavskih gasilcev hodi samo žret, ko pa je treba kej nardit se pa zbunijo in naredijo razdor še med tistimi, ki bi delali radi!

Anonimni pravi ...

Zdej so eni premaknil rit, nekej naredli in so glasni, ko se jih pa pokliče n - krat, imajo pa poln gobc obljub, kot drek vitaminov

Anonimni pravi ...

kaj se oglašate , gasilni dom bo tako ali tako propadel, zato ker ste ČIST VSI ISTI šam žrete, zato ste lahk vsi čist tih glede tega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonimni pravi ...

Kaj, a zdej so pa klobase krive?!? Pa to svet ni videl...

Anonimni pravi ...

Pol ne bo nobene poroke al kaj?

Anonimni pravi ...

Pozdravljeni,
gospod Jeleb z informativne oddaje Večernik, glede očitkov "vaša generacija, pa ostali pa samo provocirate, pejte še vi delat ne samo jest hodit u gasilni dom!" naslednje: že ime samo: Prostovoljno Gasilno Društvo, vsakemu laiku pove, da je to društvo, ki temelji na prostovoljni bazi, nobenih elit ni, nobenih zaslug ni, ni plačanega dela, vsak kdor je član ali nečlan je dobrodošel in lahko s svojim prostovoljnim delom ali kako drugače pomaga po svojih najboljših močeh. Celo predsednik je na lanskem občnem zboru omenil, če me spomin ne vara, da je zaželena udeležba članov vsako prvo nedeljo v mesecu. Koliko nedelj ste se udeležili g. Jeleb?

Pa pustimo stare zamere, grehe naših prednikov in nas samih glejmo naprej, prihodnost je naša izkoristimo jo, stopimo skupaj vsi člani kot ena družina in dokažimo sebi in drugim, da smo boljši, pa ne, da smo boljši - NAJBOLJŠI smo.

S spoštovanjem,

Anonimni iz Žememelj (kraja nesrečnega imena)

Maja pravi ...

Spet ena nova napačna informacij:(
Poveljnik je še vedno in tudi bo vse dokler mu ne poteče funkcija in se izvoli drug!

Anonimni pravi ...

pa kdo se sploh zanima za poveljnika, koga to briga, tle se gre zarad klobas :)

Anonimni pravi ...

Jest sem eden takih ki priznam da sem gasilec samo zato,ker po bontonu moram bit,pa zato da dobim tisto klobaso pa pir. mam pa poln ku..c teh gasilcev,pa saj se ve zakaj.Vsaka hiša da kakšen evro gasilcem,pa samo zarad jezikov pa zarad ognja(pa itak ko zagori tut pogori,pa če daš al pa ne)! PA še to :Če bi en privat človek šu delat hišo bi jo moral že enkrat prekrit tacajt ko se na Mulavi dela G. dom pa še dolg ga ne bo!PA veste zakaj.. ...KER NEJ ICEEEE!!!!! Pa ko vas j..e!!!

Anonimni pravi ...

Prepirljivci dober dan.
Jaz spoštujem vse ki so kakorkoli sodelovali pri gasilskih aktivnostih saj je dejavnost prostovoljna. Večina nas je v PGD Muljava delovala v preteklih letih. Moram priznat da smo se imeli super.Smeha polna skleda. Bilo je tudi nekaj neokustnih dni, ki pa jih hočemo vsi pozabiti.

Tamladi bi delal to se ve,ampak kulk cajta?
Zgodba skoraj vsazga je taka.Ko si bil mlad te fotr nej pustu od duma-razn če si šu na gasilske vaje al pa k maš. Pol si se pa pit navadu si šu pa še s kum druzmu po svet ne samo s starim pičkolovskim kombijem.Gasilstvo kot vsaka druga stvar je zanimiva le toliko časa dokler je v celoti ne spoznaš pol greš pa drugam izzive iskat. Gasilski pir in klobasa pa je itak najboljš kar lahko doživiš pr gasilcih poleg lepih spominov seveda.
:L

Anonimni pravi ...

Fak kva ste vsi bovni. Da vas ni sram. K otroc:S

Anonimni pravi ...

no pa si še eden več v našem vrtcu

Anonimni pravi ...
Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.
Anonimni pravi ...

SREČNO IN ZDRAVO NOVO LETO 2009,
OBILO USPEHA DOMA IN DRUGOD VAM
ŽELIMO MULJAVSKI GASILCI.
Srečko Godec

Anonimni pravi ...

Bravo Srečko tako se dela!Tudi jaz želim vsem lepe,mirne praznike v novem letu pa obilo zdravja,medsebojnega razumevanja- EDEN NI NOBEDEN,SKUPAJ NAM BO USPELO!! SREČNO 2009!