četrtek, 18. september 2008

Dopis iz PGD Muljava

Iz PGD Muljava smo dobili dopis, kjer prosijo, da vse žaljive komentarje anonimnih komentatorjev zbrišemo.
Njihova prošnja je podobna sestavkom, kot smo jih že objavljali na blogu, vendar se nekaterih posameznikov to ni dotaknilo. Upamo, da bo sedaj kaj bolje, ko boste videli in prebrali še iz strani predstavnikov PGD Muljava.



(Ob kliku na sliko se slika poveča!)


Seveda bomo prošnjo PGD Muljava upoštevali in redno brisali žaljive komentarje brez dodatnih opozoril in obrazložitev. Upamo, da to ne bo potrebno in se boste sami vzdržali komentarjev, ki bi lahko bili žaljivi!

Sploh pa ne vemo, zakaj bi samo žalili... Lahko kdaj tudi kaj oz. koga pohvalite!

26 komentarjev:

Anonimni pravi ...

To je neumnost.
Kar imajo pravice je pravica do popravka, ne morejo zahtevati odstranitve komentarjev, ker njim niso po godu.
Pa da nebo zdaj kdo mislil, da se ne strinjam z brisanjem žaljivih komentarjev, ker se. Sicer pa z brisanjem ne bodo preglasili nezadovoljsta z gasilci med ljudmi.

Anonimni pravi ...

Vbistvu en popravek zgornjega komentarja, z gasilci so ljudje zadovoljni. Pisati bi moralo 'z vodstvom gasilcev'.

Anonimni pravi ...

acdc na dopisu lepo piše pridi na občni zbor podaj predlog vodstvene garniture, se preizkusi na volitvah in če dobiš zaupanje potem pa sledi delo. Sicer pa to vodstvo je bilo izvoljeno na občnem zboru pač takega so zbrali dobrega ali pač ne kakor za koga.

Anonimni pravi ...

Ampak pa ste vi eni kekci, a veste, da tale blog izgublja kredibilnost!!! S takim dopisom, bi lahko prišel vsakdo ven. PRIMWER: "Pa prosim vse moje slike in prispevke takoj umaknite dol če ne vas bom tožil!!!" haha nimate pravne podlage gasilčki :). Anomnimno komentiranje se mora dovoliti in če boste komentarje brisali, lahko blog ukinete ta moment!!!! Da vas eno usrano gasilsko društvo s tkole usranim dopisom prepriča v nekaj kar se tiče samo dotičnih članov pgd-ja ostalih pa ne je res žalostno. Tudi hčerka, dotičnega člana pgd-ja, ki deluje bolj izobraženo in izgleda ošabno nima toliko v glavi, da bi vedela, da na blogu lahko usrano komentiraš in za to ne odgovarjaš!!!! NASVIDENJE V NASLEDNJI VOJNI - MULJAVSKA GOSPA

Anonimni pravi ...

najprej bi že lampret rad cenzuro delu, pa predlagu kaj pa kako se nej piše gor, zdej že gasilci, jutri ne vem kdo. Od teh itak nobeden ne razume smisel blogov. Vi se pa userjete prec pred temi kekci. Če jim uspe cenzurirat druge stvari, še ne pomen da lahko tut blog. Kar zaprite blog.

Anonimni pravi ...

ZAPRITE BLOG!!!

Anonimni pravi ...

Strinjam se z zadnjima dvema. Ali sploh razumete kaj je smisel tega bloga,..
jest pa bi mel to gor jest pa tega ne ojej, to ne pele nikamor. ČE JE BLOG JE BLOG!!!!
Rajši ga zaprite sej tle se itak še bolj kaže muljavska hinavščina!!!

Anonimni pravi ...

KAJ SPLOH JE BLOG ?

Blog je angleški izraz za osebni dnevnik oziroma spletni dnevnik,ki ga lahko uporablja vsak,ki zna uporabljati svetovni splet.
Namen bloga je objava vsebin,tekstov in slik na spletu v obliki dnevnika,ki so vpogled vsem uporabnikom spleta. Uporaba bloga je izjemno prijazna tako do tistega,ki blog piše,kot do njegovih obiskovalcev.
Vsakih 10 sekund nastane v svetu nov blog, avtorji pa v njih debatirajo o vsem mogočem od politike do povsem običajnega življenja.Kultura bloga postaja sinonim za 21. stoletje in premaguje klasične medije.
Blogi so zanimivi ravno zato,kje
avtorji v njih opisujejo svoj subjektivni pogled na svet,obiskovalci pa se z njim strinjajo ali pa ne.

VIR www.najblog.com

TOREJ ZAKAJ ZAPIRATI BLOG? POGUMNO NAPREJ MULJAVSKA GOSPA!

Anonimni pravi ...

Toliko razburjenja zaradi domačije, ki stoji ob "krivini ceste" da bi ukinili pravico svobodno pisati.

Pa ne me brisat, ker sem anonimni!

Anonimni pravi ...

muljavski občni zbor je bolj za en k... ko se izbira človeka za novo funkcijo,gospa reče (avinkarca)vsi pokimamo in to je to.če pa edn nekaj reče...hoop fantičk (štancar)kaj pa vi tamlat vejste.pol pa revčka še cel lejt po zobeh nosjo(un si vidu kašn je, brez spoštovanja)Zato je pa brez veze se jebat,prodajmo Gasilske avte,pa nardimo BUFET pa eno kelnarco,pa boli te KURAC!!!!!!!!!!

Anonimni pravi ...

Z zgornjim anonimnim se ne strinjam povsem, res je potrebno zamenjati vozni park - ne pa prodati avtomobilov,
prav tako bi bilo smotrno imeti v NOVEM gasilnem domu prostor za sprostitev oz. šank se povsem strinjam.
Z koncem komentarja
"PA BOLI TE KURAC !!!",
bi te pa prav rad videl na požaru ali na kakšni Bog ne daj naravni katastrofi.

Anonimni pravi ...

Kot je že bilo omenjeno se na občnem zboru ne da pogovarjat. Bilo že poskušeno, bil zraven, o podobnem dogodku.
Da smo na jasnem. Gasilsko društvo nima nobenih pravic takole prekiniti kakršnokoli izražanje. Ima pravico do popravka in to lahko uveljavla za točno določene članke, in ne za komentarje! Če se sporazumejo z upravljalcem bloga, morajo zahtevati popravek za vsak komentar posebej!
No, poleg bloga, izgublja kredibilnost s takim početjem tudi gasilski dom oz njegovo vodstvo. Ga.Ančka si postavlja očitno svoja pravila, oz ne razume drugih (ali noče?).
Prosim bodite razumni in ne podležite neumnostim ki se pletejo na muljavi v bližini doma.
Za vsak kometar svoj dopis, ali kvečjemu za komentarje pod enim člankom. Sploh pa na strani piše da so komentarji mnenja bralcev, in če se bralec odloči za anonimnost, se odloči, in nobena anica ne sme zahtevati drugače. Poleg tudi piše da muljavska gospa ne odgovarja za komentarje, torej je nesmiselno pošiljat dopise uredniku, saj le temu ni glede tega potrebno storiti nič in si lahko z dopisem dobesedno (!) obriše rit.

Gospa pravi ...

Uredništvo je naredilo vse, da bi se stvari uredile na miren način:
- nikoli ni bilo nobene žaljive objave
- opozorila za neprimerne komentarje na 101 in 1 način (da smo se že sami sebi zdeli neumni)
- obrazložitev, da ne odgovarjamo za komentarje (omenil acdc)
- brisali žaljive komentarje pred in po prošnjah
- opravičevali se za stvari, katere nismo naredili in nismo odgovorni
- objavili dopis, da vidite, do kje so stvari prišle...
... in zakaj?

Zaradi ljubega miru!!!

Z vsemi vami se strinjam, bloga ne moremo tako peljati naprej! Verjamem, da si vsi želimo svobodo govora, pisanja in izražanja! Imate jo! Ne bomo vam vzeli tega! Pišite, kar mislite, da je prav. Povejte, kar vam ni prav. Zamislite se vsi in si priznajte, da se nobeden ne želi javno izpostavljati. Blog je enkratna zadeva, da poveste, kar vam leži na duši. Roko na srce, tudi volitve so anonimne, pa se odloča o veliko bolj pomembnih stvareh, kot je en vaški blog, ki za sosednjih hribom že ne vedo, da sploh obstaja!
Uredništvo se je javno izpostavilo saj vsi veste koga poklicati, ko vam ni kaj prav, ko bi kaj predlagali, kaj pohvalili...

Glede žaljivih komentarjev pa: tega mislim, da ne bo na blogu več, kar je bilo pa do sedaj žaljivega, smo pa vse odstranili. Če se pa slučajno kaj pojavi: kot so prosili in smo obljubili.

Bloga ne mislimo zapirati, nadaljevali bomo s svojim delom in upam da tudi vi z branjem prispevkov in objavljanjem komentarjev!

Pa lahko noč!

Anonimni pravi ...

Zaprite ta sikret. Pa dejte Slika od Avinkarce gor!!!! Tu nej več blog ampak so misli, ki si jih ustvarjajo dotični prebivalci Muljave. Nejče prau jest ne bi bil gor, djte strojane gor,na pa samo lepe stvari, ja porkamadona kaj si pa naredu. Avinkarca prav jest pa nebi bla gor ker sem pa blagajničarka gasilskega društva in dnar bašem u žep!!! ja svet kej pa vi živite. DEMOKARCIJA!!!!!!!! ZAPRITE GA!!!!

IBOR pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
IBOR pravi ...

V imenu vasi Vrhe, Mevce in Leščevje se zahvaljujem predsedniku KS Muljava g. Janezu Drobniču, ki je bil najbolj prizadeven, da je občina s pomočjo KS namenila toliko sredstev da smo lahko preplastili ceste. Zahvala gre tudi našemu županu g. Jerneju Lampretu in vsem, ki ste kakorkoli prispevali za ureditev naših vasi. Še enkrat prisrčna hvala!!!
Aleš Tomažin

Anonimni pravi ...

Urkl jest sm pa žejen !!!

IBOR pravi ...

če boš povedal kdo si te povabim na pivo?

Anonimni pravi ...

No, končno ena pohvala. Mogoče je pa še upanje za nas...

Unknown pravi ...

Blog naj deluje naprej!Muljavski gasilci,naredite ponovitev veselice in si nalijte čistega vina!!!Priporočam ansambel BRŽ DOMOV(imajo nov hit PA POJDIMO).

Anonimni pravi ...

Za vse anonimne in neanonimne, ki si srčno želijo zapreti blog, podajam navodilo kako se rešiti te nadležne zadeve na vašem računalniku. To je predvidel že sam Bill Gates in je v zgornjem desnem kotku ustvaril križec, ki z klikom reši zadevo.

Tako se čisto preprosto zapre blog na vašem računalniku!

Hvala

Pavel O.

Anonimni pravi ...

To pa že spet ne, to je pa preenostavno.
Moralo bi biti tko, da zapre še sosede, pa sosedi soseda vse tja do ovinka pa mogoče še čez kakšen hrib.

Anonimni pravi ...

BRAVO LEVICA JE ZMAGALA,... JANŠA JE POPUŠIL!!!! to mi delaj. Končno vlada na mestu! Predsednik OO SD Celje

Anonimni pravi ...

Končno bomo mel normalno koalicijo. Sicer pa en zanimiv podatek za Volilce JJ. od 15.000 ljudi, ki so včeraj volili na območju Ivančne, Grosuplja in Dobrepolja je JJ dobil cca.10.000 glasov, če teh glasov nebibi dobil bi imel 5-7 sedežev manj v parlamentu. v glavnem JJ je popušil zdj pa levica gas!

Anonimni pravi ...

Bravo levica. Dobri smo! samo še škoda da nismo izrinili SLS-a, ki pa je goljufal na volitvah v Metnaju!

IBOR pravi ...

Bravo zaresovci!!!
Predsednik OO zares Ivančna Gorica