nedelja, 13. julij 2008

Presenečenja za naše blogarje

Blog Muljavska gospa dosega gledanost, o kateri smo pred malo manj kot enim letom, lahko le sanjali. Res je, 20. avgusta bo minilo natanko eno leto, kar lahko spremljate novice, trače, oglase itd., ki se tičejo Muljave in njene bližnje okolice. Ob tej priložnosti vas že sedaj vabimo na piknik ob obletnici bloga Muljavska gospa, ki bo predvidoma zadnjo nedeljo v avgustu. O vseh podrobnostih boste obveščeni sproti, tako da vam priporočamo, da še naprej redno spremljate blog. :)




Števec v slabem letu - in še se vrti....

Kot smo že omenili, je gledanost zelo velika, komentarjev in izražanja vaših misli pa zelo malo oz. nič. Podrli smo vse omejitve in od danes naprej lahko komentirate ANONIMNO. S tem smo rešili problem prijavljanja in registriranja novih uporabnikov. Sedaj samo napišete komentar in obkljukate "anonimni", še vedno pa lahko objavljate s svojim Googlovim računov, ki ga nekateri že imate.
Upamo, da se bo s tem povečalo število vaših mnenj in izjav, ki so v bistvu potrebne, da blog sploh deluje!

Uživajte ob branju in sodelovanju na blogu Muljavska gospa še naprej!

12 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Pa res ne veste čigav sem!

DEJTE NO NAKLADAT!!!!!

Gospa pravi ...

Ne vemo, lahko pa komentarje zbrišemo!!! :)

Anonimni pravi ...

MULJAVCI VSI STE PRIFUKNJENI - ŠE POSEBEJ PA VIDVA, KI TOLE UREJATA!!!

Anonimni pravi ...

Pa ni treba brat! Le zakaj si tako na tekočem. Pa se upaš pisat ko misliš da te ni!

Anonimni pravi ...

Pa ne se krejgat, prjatli badite...

Gospa pravi ...

V VEDNOST: Blog in nova funkcija objavljanja anonimnih komentarjev ni namenjena žaljenju ostalih (so)krajanov. Tudi anonimni komentatorji s svojimi komentarji izražajo svojo pravo "identiteto".

IBOR pravi ...

Jest dam čist prou Gospej. Res je, ne žalite, če ne upate u faco povedat tud skrivalnic se ni treba it. Sicer pa če še komu ni jasno se da identiteto pogruntat!! Pridno komentiranje želim!

Gospa pravi ...

Urkl, anonimne identitete res ne moreš pogruntat...

Anonimni pravi ...

Dobr blog. Zakaj pa ne. Lokalne novice izveš bolj hitro in to ne smo za Muljavo ampak tudi za Ivačno Gorico. Kaj pa najdeš na spletni strani občine Ivančna in Klasju? Nič, zastarelo vsebino.

Super, pohvalno.

Unknown pravi ...

Anonimni,ti si neki jaki frajer!

Anonimni pravi ...

Ej folk, djmo rajš kako drugo temo načet ... pridete kj na tale piknik v avgustovski nedelji? jst bom absolutno tm ... da bo kj več fantov:P Dekleta, vam rečem, se splača pridt pogledat tele muljavske dečke, so kr fejst:)

Anonimni pravi ...

Ja, s tem se pa strinjam, še posebi eden je fejst... ;)

*sonček