nedelja, 13. julij 2008

Gasilska veselica na Muljavi




Vabimo vas na tradicionalno gasilsko veselico na Muljavo,
ki bo to soboto, 19.7.2008 s pričetkom ob 20.00,
na Bobijevem trgu v centru Muljave!

Za dobro voljo bo poskrbel ansambel ŽURERJI,
za hrano, pijačo in bogat srečelov (vsaka srečka je dobitna) pa gasilci PGD MULJAVA!

Muljavci bodo s svojo dobro voljo in spontanostjo poskrbeli, da vam ne bo dolgčas! :)


Vljudno vabljeni!



27 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Joj. ...
Ej kolko časa nisem videl že risanke o teh.

Anonimni pravi ...

madona to pa bo nekej bo res treba prit pogledat pa kakšnga "šrota" ruknt

Anonimni pravi ...

Obvezno pridem! Sem že tm :D.

Gospa pravi ...

Opravičujem se komentatorjem zadnjih dveh komentarjev, vendar tako žaljivih in obsojajočih komentarjev ne bomo objavljali!
Svoje mnenje lahko izrazite tudi na drugačen način!
Upam, da se zavedate, da ne more blog Muljavska gospa odgovarjati za vse vaše komentarje!

Kako so vas pa mame učile.... :)

Unknown pravi ...

Sodeč po komentarjih,se je nekaj dogajalo?

IBOR pravi ...

STVAR DOBIVA ŽE HUDE RAZSEŽNOSTI. TALE VESELICA JE V POPOLNOSTI USPELA!!!
PREDRAGI KOMENTATORJI DEJTE MET TOLK MOČI, PA KOMENTIRAJTE REALNO. NAJLAŽJE JE ANONIMNO NEKAJ NAPISAT. PODPIŠTE SE NO,....pa da vas pol vidmo :)

IBOR pravi ...

Vsi mečete slabo luč tudi na tiste, ki se trudjo da bi muljavsko društvo ostalo društvo. Sej vsi pa tud niso slabi,....

Anonimni pravi ...

se strinjam z urklem karje ni blo. Sporen je bil sam način prodaje zadnga "štrika" srečk, tak da ne obtožvat za kraje k je ni blo. K pa nism registriran bom pa ime napisal Milan
PA VSEM HVALA KI STE PRSPEVAL K USPEHU VESELICE TAKO AL PA DRGAČ

Unknown pravi ...

Če imaš jajca,še napiši čigav Milan si!

Anonimni pravi ...

...če pišeš z velikimi črkami to pomeni da VPIJEŠ čez vse...

Ne se dret kot ena sraka.

Kako in Kaj pravi ...

Lahko je VPITI na blogu pod krinko anonimnosti. Rad pa bi videl, da bi se kdo od novih obrazov oglasil na občnem zboru, predvsem pa kaj naredil, ko je treba organizirati veselico, kaj postoriti v gasilnem domu, prodajati koledarje... Takrat vsi novi obrazi poniknejo in roko na srce, levji delež prispevajo stari obrazi, brez katerih veselice najbrž ne bi bilo.
Društvo ima okoli 130 članov, pa se pri delu videvajo vedno eni in isti obrazi, ki bi jih lahko preštel na prste.

treboR pravi ...

Par komentarjev više se jih potemtakem dere več. Saj vpijejo HOČEMO...

LTM pravi ...

Krtinar, dobr si to povedal!
To s srečkami res ni bilo lepo od Ovinkarice, vendar vsaj nekaj naredi za društvo!
Kje so tisti najbolj glasni korenjaki, ki imajo toliko za povedat čez gasilce, ko je treba dejansko nekaj narediti za društvo?! Glavno je, da plačajo tisto članarino enkrat letno, da imajo potem zastonj naročnino za mobitel, da bi pa kdo kaj tudi naredil za društvo...to se pa že preveč zahteva od njih...nimajo oni časa za takšne bedarije.
Ko pa kdo naredi kakšno napako, do neumornosti kažejo nanj s prstom, kot da so sami popolni!

Anonimni pravi ...

med temi komentarji pa faj veter piha...

Anonimni pravi ...

dej nehaj lekanca, ti si zdej brihtna, glede naročnine za mobitel oz. SOS paketa, na muljavi je še 10 takih naročnin ostali naročniki pa so zamenjali pogodbe tk da ti je jasn l'kanca!
GOVORI VAM BIG BROTHER

IBOR pravi ...

veš kaj ti bom povedal krtinarjev, maš do določene meje prav ampak, ti povem če si v tem društvu glasn te ne sprejmejo med sebe. Mene ni še noben nikol poklical ali za poobiranje srečk ali prodajo koledarjev ali ne vem, pač kaj se še prodaja klicali so me samo takrat kadar je bla kaka vaja, zato da jih je blo dovolj. Zato si upam upravičeno trdit da to društvo nima prihodnosti! Boš vidu. Če pa znajo na Muljavi vsi samo hujskati oz. hinaviti vključno z dotičnimi komentatorji, ko pa je treba so pa vsi tiho! To ti je Muljava če bi fovšija gorela pogori Muljava pol metra pod zemljo!!!

Anonimni pravi ...

no ja, Urkl, mogoče pa nimaš tapravga pristopa. Saj veš, več muh se na med ujame kot s puško... Moraš kakšno stvar mal bolj politično povedat, pa te bodo poslušal :)

LTM pravi ...

V čem je sploh bistvo, da si član nekega društva, če si to samo na papirju?
Nekdo je enkrat že dobro povedal, ko je predlagal, da kdor na leto ne porabi npr. 5 ur za gasilce, ne more biti član. Edini problem, ki bi ob tem nastal je, da bi se število članov drastično zmanjšalo.
Ampak ponavadi 10 zagnanih članov naredi več kot pa množica zabušantov.

Anonimni pravi ...

Uf, kaki prepirčki:) ... sam to ni nič slabga-slednji povezujejo ljudi, in ti se imajo potemtakem še raje:) ... zdj se ne čudim, zakaj na Muljavi taki fajn fantje!

No, kakorkol, sem se zadnič ustavla na veselici za minutko, pa bi ostala še mal, sam zato k majo take postavne pobe, sam kaj ko se bi lahk končal s kakim kozarčkom preveč, kar pa neb blo ravno pametno glede na to, da so mel tm celo zasedbo unih v modrih oblekcah in z modrimi lučkami:P

Pozdravček, Jasmina

Anonimni pravi ...

No pa se je še poleglo.
Ko pa bo občni zbor, bo tudi finančno poročilo, pa bo vse OK!
Nobeden ne bo več ugovarjal, ker pred množico ni lahko.
TAGLASNIM in kateremu anonimnežu pa bodo prpopal čine pa bodo spet roko gor držal dokler ne bodo cele klobase dobil.

Anonimni pravi ...

Pri gasilskem društvu je na koncu vsaj natančno finančno poročilo, imamo pa na Muljavi še eno društvo, kjer se vlik več dnarja obrača, pa brez vsakega poročila, kam se je ponucal...

Maja pravi ...

Anonimni glede na to kolk maš za povedat o nevzgojenih pamžih se zamisli o svoji vzgoji glede na to kakšne komentarje pišeš.

Se pa strinjam, da bi blo fajn da se vodstvo zamenja in nej bodo v tem vodstvu tisti, k majo največ za povedat, da še oni probajo kok je fajn delat k te skos nekdo podjebava kaj delaš narobe in kako je prou, dejansko pa si sam ni še nč v življenju nč ustvaru.

Mislm pa da se sedanje vodstvo najbolj boji tega, da bi šou z novim vodstvom ves njihov trud in težko prislužen denar (tako nihov kot naš) v nič.

Pa fer bi blo, da ne uporabljate psevdonimov drugih.

Maja pravi ...

Kje je pa moj komentar????

Gospa pravi ...

Po želji in pogovoru z gospo Špendal smo izbrisali 2 komentarja blogerja, ki je objavljal pod imenom "OVINKAR". Po besedah gospe Špendal ta bloger nima nobene veze z njeno družino, zato zahteva opravičilo družini Špendal in Godec, na katero sta konkretno letela ta dva komentarja.
V nasprotnem primeru bodo poskušali odkriti identiteto "OVINKAR" in ostalih anonimnih blogerjev, ki so objavljali žaljivo vsebino.

Uredništvo bloga Muljavska gospa pa zaradi nekulturnih blogerjev, ki pišejo žaljivo vsebino in zaradi ljubega miru, UKINJA anonimno komentiranje! Še vedno pa lahko svoje komentarje objavljate z registracijo na Googlovem računu, ki si ga (kot smo videli) ni težko ustvariti!

Pa lep dan še naprej!

Gospa pravi ...

Maja, izbrisala sem samo komentarja od "Ovinkarja". Samo v vednost, da ne boš mislila, da moderiram še ostale komentarje. Sem pa opazila, da jih objavlja z veliko zamudo oz. jih sploh ne... Kot da bi nekdo imel nadzor nad komentarji...

Maja pravi ...

Se strinjam da to ni to. Žalostno se mi pa zdi, da je prišlo do tega, ker se morajo nekateri posamezniki izživljat na tem blogu.

Kar se pa tiče ostalih blogov in forumov moramo upoštevat, da imajo tam debate o znanih osebnostih in žalijo ostale sodelujoče ne pa svojih sokrajanov in ljudi, kateri sploh ne sodelujejo v debatah. Poleg tega so to res globalni forumi in blogi in tam takšni komentarji nebi prišli do takšnega izraza, kot na tem, kjer se vsi med sabo poznamo in se potem zaradi takih komentarjev grdo gledamo.

Verjetno bi bla moja rekacija ista, če bi mene tko obtožval. Sploh pa če bi delala kot trgovka in bi zarad takih komentarjev lahko ostala brez službe

Gospa pravi ...

Zaradi tehničnih težav se nekateri komentarji brišejo, izginejo... zato ponovno objavljam samo del mojega zadnjega komentarja, več pojasnitev pa v prihodnjih dneh:

"Zaradi ZAHTEVE GOSPE ŠPENDAL smo izbrisali 16 komentarjev , ki so užalili gospo Špendal!"