sreda, 22. avgust 2007

Gasilsko tekmovanje Radahova vas

V nedeljo, 26.8.07, se bo v Radahovi vasi odvijalo gasilsko tekmovanje. Udeležili naj bi ga se tudi muljavski gasilci, ki že pridno trenirajo.

En teden pred tekmovanjem so že pričeli z intenzivnimi pripravami, ki zajemajo predvsem treniranje bicepsov, saj pri sestavljanju sesalnega dela te mišice najbolj trpijo. In sicer, zberejo se v neki vaški gostilni, naročijo vsak svoje pivo (seveda čim večje), ki ga nato dvigajo od šanka do višine ust. Postopek večkrat ponovijo, da je učinek dolgotrajnejši.

Našim gasilcem želimo čimbolj učinkovito treniranje ter čim boljšo uvrstitev na tekmovanju (pa če tudi iz zadnjega konca).

12 komentarjev:

G.E. - Palanc pravi ...

sem vodar 2, to je moja funkcija v desetini, ne vem pa točno kaj moram delat

tako treniram da nima časa več niti komentarjev pisat po blogu muljavska gospa

vladimirac pravi ...

vedno ko smo hodili v Radohovo vas na tekmovanje, se spomnim samo prihoda,odhoda ali tekmovanja,pa nič,nula,zeroo!!! Upam da bo letos bolš

treboR pravi ...

3 x so vaje že odpadle. Morda se ne bomo spominjalli niti prihoda. Ampak "UPANJE UMRE ZADNJE", Stancarjev Ales v petek zvecer ponovno sklicuje desetino, da se zbere na poslednjo gasilsko vajo pred tekmovanjem, ki bo v soboto 25/08/2007ob 19h.

Ali je predsednik PGD Muljava obveščen o namiri desetine?

glavca pravi ...

ni bilo klica!

ni bilo vaje!

ni bilo tekmovanja!

NI BILO VESELICE!!!!!!!!!!

NIČ OD NOVIC!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gospa pravi ...

Zgleda, da tudi na zadnjo vajo Štanacarjevemu pobu ni uspel sklicat desetine... Posledično se tudi niso udeležili tekmovanja v Radohovi vasi.
Pa itak je bil včeraj tako lep dan, da ga je bilo škoda porabiti za metanje cevi...

treboR pravi ...

Udelečili smo se štirje operativci v bifeju LILI. Za rundo je dal Krtinar. Začuda pa je manjkal glavni pobudnik stancarjev poba.

LTM pravi ...

Štancarjev poba očitno cilja višje - želi med organizatorje, za operativo pa mu ni več mar.

glavca pravi ...

Ali pa je poba kakšno najdu, pa bo gasilstvo kar pozabu!

Murfi pravi ...

Joj, sem pa jest gledala ponovitev oddaje Piramida, k je bla na sporedu aprila. In kdo sedi na tribuni direkt za enmu od gostov? Štancarjev Aleš!!! Kazal ga je pa glih tolk k ostale goste. Je mel pa taku fejst klobuk, da ga je človk komej prepoznal... :)
Je to zgolj naključje, da je bila ponovitev glih zdej, k je Štancar hotu sklicat desetino? Reklame zanga od vsepovsod... :)

treboR pravi ...

... ali imamo v našem okolišu morda kandidata za predsednika? Tako ga počasi tlačijo v medije. Še malo pa se nam bo smejal s plakatov.

ZVEZDA JE ROJENA!!! :)

G.E. - Palanc pravi ...

Aleš Štancarjev je sedaj ko je bil predsednik PGD MUljava na letnewm dopustu naokol nosil njegov pozivnik.. Sam predsednik Sreče mu ga je zaupal..

Sej ste mislili na to predsedniško funkcijo, fant bi bil taprav za to

treboR pravi ...

Jah, saj se še vedno radi spominjamo predsednika PGD Muljave iz te družine. Vse je bilo že dogovorjeno in narisano, pa so mu (smo) spodmaknili stolček.

naj se vrne funkcijo v družino in tako popravimo vse krivice.