ponedeljek, 20. december 2010

Klik, klik, klik ...

In priklikali ste do magičnih 40.000 ogledov (oz. kmalu jih bo 41.000) v slabih treh letih, kar vodimo statistiko vaših klikanj na stran www.muljavskagospa.blogspot.com.
Zadnjo statistiko smo predstavili v članku ob 3. rojstnem dnevu, mogoče se naš napredek ni ravno pokazal po številu člankov in posledično komentarjev, ampak verjemite nam - niste/niso nas pozabili. :)

Blogger, kjer gostuje naš blog, je junija 2010 začel voditi lastno statistiko ogledov posameznega bloga in odločili smo se, da vam malo skozi statistiko pokažemo, koliko smo brani. Članki in komentarji. Pa začnimo:

- Od junija 2010 do danes si je Muljavsko gospo ogledalo 20.687 uporabnikov. Tukaj moramo poudariti, da štejejo VSAK klik na to stran (večkrat na dan od istega uporabnika).
- Tako je povpračno 4.000 ogledov na mesec in okoli 150 na dan.
- Največkrat ste prebrali članek Tihotapec na Muljavi (303- krat), sledijo članki o naših nagradnih igrah in o gasilski veselici.
- Največkrat nas najdejo na spletnemu brskalniku Googlu in Najdi. si s ključno besedo "Muljavska gospa", "Jurčičev pohod", "letno gledališče"...
- In iz katerih držav? Po vrstnem redu si sledijo: Slovenija, Bosna in Hercegovina, ZDA, Hrvaška, Velika Britanija, Nemčija, Španija, Srbija, Rusija, Indija... Nekajkrat pa so nas kliknili tudi v državah: Avstrija, Južna Koreja, Kuvajt, Švica, Francija, Izrael, Italija in Črna Gora. Vidite, kje vse potujemo Slovenci in kje ne morejo brez muljavskih novic? :)

Statistika, ki pa ji sledimo že 3 leta, pa nas je pripeljala do skupno 40.818 ogledov in povprečno 50 ogledov/ dan. Tukaj pa se šteje samo en klik na dan, tako da imamo povprečno 50 rednih bralcev na dan.

Presenečeni? Ponosni? Mogoče prestrašeni? :) Ni problema, svet je ena velika globalna vas, Muljava je pa postala del nje... zajčnik pri sosedu v križišču, na primer. :)

Začeli smo deliti koledarje 2011...


In ker ste naši zvesti bralci, smo tudi letos natisnili koledarje, ki jih brezplačno delimo bralcem bloga in krajanom KS Muljava. Če vas seveda lahko ujamemo... Da ne boste ostali brez njega, nas pocukajte za rokav ali pa kontaktirajte na mail: muljavska.gospa@gmail.com.

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Če pa tako lepo urejeni gospodje talajo koledarje, bi jih jaz pa kar enih pet naročila...

LP Angelca

Anonimni pravi ...

Če boš povedala kam ti jih dostavimo potem jih dobiš.

LP Urejen gospod

Anonimni pravi ...

A se dobiva na Muljavi pod uro?

LP Angelca

Anonimni pravi ...

Seveda. Samo še povej kdaj?

LP Urejen gospod

Gospa pravi ...

Urejen gospod, prej se pa še oglasi pri meni, da dobiš koledarje za Angelco! :)

lp, Gospa

Anonimni pravi ...

vauuu legendi najjači.

lp,Nuša

Anonimni pravi ...

vauuu legendi najjači.

lp,Nuša