torek, 1. junij 2010

Glasujte za našega snežaka!

Na blogu Muljavska gospa že skoraj tri leta spremljamo dogodke na Muljavi in bližnji okolici. Mnogokrat oz. skoraj vse smo podkrepili s sliko, foto albumom ali video posnetkom. Sedaj pa je na žalost napočil čas, ko tega ne moremo več početi (čeprav velikokrat dobimo tudi slike naših bralcev - HVALA!), ker je naš fotoaparat odslužil svoje. Življensko dobo so mu skrajšali sonce, dež, sneg, vlaga, blato, različni uporabniki, pozne večerne oz. jutranje ure, pozabljivost, razne tekočine, leta ... :)

Kot zanalašč smo opazili spletno nagradno igro priznanega proizvajalca fotoaparatov (še vedno brez reklam :)), kjer obljubljajo - glej ga, zlomka - FOTOAPARAT, če zbereš dovolj glasov, če si izžreban, če prepričaš komisijo, če, če, če... in če PRIJATELJI GLASUJEJO ZATE! Se lahko zanesemo na vas?

Nagradna igra poteka še en mesec (do 30.6.2010) in do takrat lahko naberemo nekaj glasov! ;) Na povezavi lahko enkrat na dan vsak dan oddate svoj glas za našo sliko, ki je bila skoraj cel mesec (ja, naš snežak, ki se je že stopil) v ponos Muljavcem in vsem mimoidočim.


Jaz sem... se že stopil

Torej, če želite tudi vi sodelovati in pomagati blogu Muljavska gospa do boljših in še več fotografij (tudi kot glasovalci ste lahko bogati nagrajeni) potem glasujte za našega snežaka!

Upam, da tega ne razumete kot "fehtanje", ampak kot za dobrobit bloga MG. Mogoče sploh ne bo nagrade - bo pa mini promocija, ker našega snežaka še niso vsi pozabili!

PS: Če tudi vi sodelujete v omenjenem foto natečaju, nam pošljite podatke in link do glasovalne slike! Naredili vam bomo brezplačno reklamo! :)

HVALA ZA SODELOVANJE!

Fotografije naših blogerjev:

- naša bralka iz Štajerskega konca Lucija J. je "svobodna" - za njeno sliko lahko glasujete tukaj


1 komentar:

Anonimni pravi ...

Kva je pičke ???