četrtek, 1. oktober 2009

Muljavski gasilci uspešno otvorili mesec požarne varnosti

Kot je že splošno znano, je mesec oktober mesec požarne varnosti. To leto ga reklamirajo in osveščajo na temo "Varni pred požarom v tretjem življenjskem obdobju".
Noben gasilec pa si ni misli, da bo moral že prvo noč prisostvovati pri požaru. Tako je danes ponoči ob 00:20 gasilce zbudila sirena in obvestilo, da v Velikih Lesah gori hiša (kasneje se je izkazalo, da je šlo za brunarico - garažo). Sireni so se odzvali tudi muljavski gasilci in se skoraj s celotno desetino odpravili na požar. Gorečo brunarico so k sreči že pogasili domačini in bližnji gasilci (Krka). Ostale podrobnosti niso znane.

Čeprav pri požaru niso bolj aktivno sodelovali, so s svojo odzivnostjo in pripravljenostjo pokazali, da niso kar tako in da so vredni zaupanja!


Ob povratku v gasilski dom...




Vsi prisotni in prisebni (prisoten je bil še poveljnik)

Pa da bi vas čim manjkrat zbudila sirena! Srečno!

10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Vav, to pa je brzina!! Vse pohvale MG, najbolj pa požrtvovalnim muljavskim gasilcem:)) Zdej se pa tisti, ki ste jih v prejšnjih blogih šimfal, ugriznte v jezik, pa še eno si prmažte...

Anonimni pravi ...

Se strinjam s teboj. Bodimo prjatli vsak je kdaj malo tečen pač vsak ima svojo osebnost, nismo vsi bogati pa lepi, zato je ta svet zanimiv no včasih tudi krivičen. No ponoči blo dokazano da je v slogi moč in da je v nas še trohec dobrote, da složno priskočimo na pomoč ljudem v stiski.
LP M

Anonimni pravi ...

Svaka čast!!!

Anonimni pravi ...

Sej če bi Lili mela še odprto gostilno, bi "skoraj cela desetina" pršla u Lese pol k se z drvarnice tut kadil nebi več

Anonimni pravi ...

To najbrž gledaš po sebi, ti stvor neotesani. Zakaj, če si tako pameten, se pa še ti nisi aktiviral, pa bi probal, kako je ponoč vstat in iti reševat, kar se rešiti da? Zjutraj so pa vsi ti pobje, kolikor jih poznam, še na šiht šli. No zakaj?! A gobc pa lahko vrtiš! Govno si da veš!

Anonimni pravi ...

Potem pa bi se vpisali k baletu in ne h gasilcem, če je tako težko ponoč ustat!!In kaj ste rešil?Ene par takratkih?

Anonimni pravi ...

Ti bi mogu it pa za mačjega pastirja, pa bi lahku balet plesau med pašo. Hahahahahaha. Drek zarunkan! Vile si u rit zapič pa boš gnoj!

Anonimni pravi ...

Upam, da pr teb ta gobčnem ne bo nkol gorel, ali da ne boš kaj podobnega strašnega okusu z nosom in jezikom do tal.

Lp.

Anonimni pravi ...

opa,..opa,...nekoga čevelj žuli! Haha. Pobite se med sabo! Bedneži!

Anonimni pravi ...

Pa res, res ne štekate, večina zrelih za psihiatrično. Še boljš na električni stolček, al pa košček po košček vsak dan odrezat. To bi blo edin pravično za take norce.
Lp.