sreda, 11. marec 2009

Letni občni zbor PGD Muljava

Začetek meseca marca je bil v znamenju kulture in našega rojaka Jurčiča, ne smemo pa pozabiti tudi na redni letni občni zbor PGD Muljava, ki je bil v nedeljo, 8.3.2009.

Na njem so naši gasilci podali poročila o preteklem delu v letu 2008, razpravljali o poročilih, se seznanili s programom dela za leto 2009 in izdelali finančni načrt za tekoče leto.
Kot vedno, so tudi tokrat podelili značke za dolgoletno članstvo in napredovanja in sprejeli nove člane, če je kdo želel.

Prav gotovo pa niso manjkale tudi pohvale gasilcem, pa naj bo to za letošnje zelo uspešno tekmovanje (tudi pionirčkom), urgentno ukrepanje pri vžigu dimnika, ki je bil nedolgo nazaj v centru Muljave, prisostvovanje na Jurčičevem pohodu in pomoč pri reševanju ponesrečenega domačina v gozdu na dan pohoda!

9 komentarjev:

Anonimni pravi ...

A je blo kej jazek u ujsta? (gasilkam)

Anonimni pravi ...

prevod prosim :)

Anonimni pravi ...

Ene so povišal v društvu zdej pa gobec držijo! Vključno z B...........

Anonimni pravi ...

Brankotom?

Anonimni pravi ...

Urkl tudi ti si bil bolj tih

Anonimni pravi ...

ALI SO GASILKE TUT KAJ POVIŠAL,OZ BLAGAJNIKA

Anonimni pravi ...

Če smo realni se sedaj spravljata v besedni dvoboj dva človeka, za katera imajo nekateri dobro mnenje nekateri pa slabo. Sicer pa če se postavim na eno ali drugo stran je B,.... tam kjer se potegne kej denarja. U.... pa tam kjer se dela za dobrobit društev!!!! pa velik pirhov!

Anonimni pravi ...

Ah, noben ne bo obogatu, al pa preč pršov!

Anonimni pravi ...

Vsi ki smo letos dobili navidezno povišanje smo bili povišani že na občnem zboru leta 2008, samo takrat nismo dobili oznak. Povišani pa smo bili zato ker smo izpolnili pogoje (šolanje za specialnosti: strojnik,bolničar, uporabo dihalnega aparata, vezist, ...)
V letu 2008 pa za muljavo ni bilo uspešno na področju izobraževanja!? To pa bi pripomnil na občnem zboru pa tega nisem še vedel!
Ti ki pa si nekaj fovš, bi pa že lahko vedel da v denarju ni vse. Če ne bi bilo nas in tebe ki si lahko samo številka med 140 gasilci nebi bilo gasilcev in v nadaljevanju ne društva in ne KS in ne gostilne in ne Planice in ne ...
Ali si med finančnim poročilom zasledil kakšen honorar, sejnino, izobraževanje, izlet, ...NISI! Ker tega ni, ne tako ali drugače!


B......