ponedeljek, 11. avgust 2008

Piknik ob 1. obletnici bloga

Kljub zapletom na našem blogu v zadnjih dneh, bomo vseeno priredili obljubljeni piknik ob 1. rojstnem dnevu Muljavske gospe.
Piknik bo že to nedeljo, 17.8.2008 na naši stalni destinaciji na koči nad Velikim Kompoljam pri Muljavi (zemljevid) od 10.00 ure dalje (da vam ne bo treba skrbeti še za kosilo:)).
Na piknik ste vabljeni VSI naši komentatorji, zvesti in občasni bralci in tisti, ki ste za blog samo slišali pa bi radi preživeli sproščen nedeljski dan v senci muljavskih gozdov. S seboj pripeljite svojo družino, punco, fanta, ljubico, ljubimca, prijatelje, prijateljice...



S seboj obvezno prinesite dobro voljo (tokrat lahko še denarnico pustite doma :)) in primerno zaščito pred klopi, saj bo piknik ob gozdu! V primeru deževnega vremena bo piknik prestavljen na prvi primerni datum, ki bo mogoč!

Pridite na obletnico vašega in našega bloga Muljavska gospa in nas počastite z vašim obiskom!

Vljudno vabljeni!

PS: Za vse informacije pokličite:
031/293-746 (Maruša)
041/360-526 (Robert)

7 komentarjev:

Unknown pravi ...

Lepa gesta,kaj pa hišne živali(pski,mucke,jerti,prašički itd.)?
,

Gospa pravi ...

Seveda, tud zlate ribce in pajki iz drvarnice lahko pridejo! :)

Anonimni pravi ...

a bo avinkarca tud pršla. nej pride da jo spluvamo!

Anonimni pravi ...

Dragi soanonimni!

Človek bi pričakoval, da nekdo, ki je sposoben v prostoru prepoznati računalnik, ga prižgati, zna uporabiti miško, da se poveže na internet, tam poišče blog Muljavska gospa, zna uporabiti tipkovnico in napisati komentar, premore vsaj toliko pameti, da ve, kje so meje.
Če pa bi Ovinkarjeve rad spluval, je pa brez veze, da v negotovosti čakaš, ali bo prišla na žur ali ne, ampak je bolje, da greš kar k njim domov in jim poveš, kaj ti leži na duši, saj veš, kje so doma. Če pa te za kaj takega ni dovolj v hlačah in bi na vsak način rad spluval nekaj ljudi, upamo, da bodo na prihodnjih olimpijskih igrah že uvedli ustrezno tekmovalno disciplino. Glede na to, kako pridno treniraš, bodo medalje zagvišne :)

Anonimni pravi ...

TOOOOOOOOO - pa se je spet začel!

Tako dež pada, da je treba stalno KURIT - a ne.

Jaz sem pa mislu, da je nekatere pamet srečala če že jajc nimajo, da bi se soočili s svojimi problemi in fobijami.

Samo probleme drugim delate rajši napište katero boste na Pikniku zapel npr. za prijatelje, si je terba čas ... al pa kaj podobnega bo lažje za VSE.

Jutri pa lepo praznjujte.
Čavči.

Unknown pravi ...

Na pikniku bi bilo bolje kakšno odpet,kot pa zapet!

Gospa pravi ...

Sporočam vam, da naj vas napovedane plohe ne prestrašijo, saj imamo šank in nekaj miz tudi pod streho. Pa tud ni nujno, da bo glih nad Muljavo... Se vidimo jutri! ;)