torek, 5. februar 2008

Občni zbor gasilcev na Muljavi

To nedeljo 3.1.2008 se je na Muljavi v kulturnem domu odvijal letni občni zbor PGD Muljava.
Po uvodnih besedah in izvolitvi organov občnega zbora so sledila poročila predsednika društva, poveljnika, blagajnika, skratka vseh ki v muljavskem društvu kaj veljajo.



Pozdravil nas je tudi sam župan občine Ivanča Gorica, (na mestu je da omenimo da je tudi on član PGD Muljava), govor je imel tudi vidni član gasilske zveze Ivančna Gorica.
Potrdili smo nekaj na novo sprejetih sklepov z dvigovanjem rok, razrešili smo upravni in nadzorni odbor in ga zopet sklepčno potrdili z dvigom rok, obenem smo dobili novega - starega predsednika Srečka Godca.
Proti koncu je sledilo še podeljevanje značk za dolgoletna članstva, nekateri člani pa so napredovali in prevzeli nove čine.

Ob koncu občnega zbora pa že tradicionalno "skromna pogostitev" klobasa z vsem kar paše zraven.


Bilo je zanimivo, kot zna biti le na Muljavi, sledi leto polno načrtov in ambicij, ki si jih bo PGD Muljava prizadevalo uresničiti.

4 komentarji:

IBOR pravi ...

sramota, sramota in še enkrat sramota. Člani muljavskega gasilskega društva nismo sposobni izpeljati formalnih volitev po sistemu 1, 2, 3,.... in da pred številko naredimo krogec oz. križec ali pa da predlagamo vsak svojega člana za v odbor. sedajšnje vodstvo je zapeljalo sistem do razpada!!!! in tudi društvo bo v kratkem na kolenih Aleš Tomažin (zaenkrat še član PGD-

IBOR pravi ...

da vas nije sramota, pa tako vodstvo. še gasilskega doma ne morte nardit, pa take veselice, da je pivo toplo sj tega svet ni vidu.

a mam dobr nick? pravi ...

gasilci smo in pogasimo vse kar je v vodi...

ninja pravi ...

sam nekej bi pa reku URKL. S takmu gobezdalom pa "lopovom" k si ti bi šlo mulavko gasilstvo pa res v maloro.