ponedeljek, 28. januar 2008

smučanje v Avstriji - ŠD Cassuci + Koala

Za odhod v obljubljeno deželo je bilo potrebno vstati zgodaj. Iz Muljave smo odrinili ob 5:25 zjutraj. V zadnjem delu avtobusa so se takoj zatem začele postrežbe z najrazličnejšimi zvarki, sortne zadeve, kupljene ali doma pripravljene. Spotoma je sofer obiral različne vasi, da so se smučanja udeležili tudi drugi prebivalci. Tako smo se ustavili v Ivančni Gorici, Grosupljem in nato se v veliki vasi Ljubljani. Prvi in edini postanek je bil na Lipcah, za kavo (mislim da barcafe), WC, ipd. Nato čez predor karavanke mimo osojškega jezera in naprej navkreber po zaviti poti do smucisca, ki ga je odličen šofer osvojil ob cca 9h zjutraj. Za odhod domov je bila postavljena ura 16:30, nato dooolgaaaa pot domov in prihod na Muljavo ob 21h.


... priprave in ogrevanje


... lep soncen dan - pogled na smučišče


... okrepčilo mes smučanjem


... smučarski taksi čez zaledenelo jezero


.... pijače tudi na poti domov ni manjkalo


... urgentni postanek na poti domov

LP

3 komentarji:

Murfi pravi ...

Tale natančen opis poti me je pa skorej prepričal, da se drugo leto tudi jaz udeležim smučanja s ŠD Casuuci - samo moram najrej smučat začet... Važn, da je bil postanek za WC in skodelico Barcaffeja. Je bil mogoče Prestige?

Smreka pravi ...

Spis bi se lahko končal tudi tako...Na postajališču so nas pričakali starši. Bili so nas zelo veseli, mi pa prijetno utrujeni po lepem izletu. Komaj čakamo, da bomo šli še kdaj! :D

PS.: Kaj se je dogajalo med 9.00 in 16.30. uro?!? :)

treboR pravi ...

za tiste ure vmes ima pa vsak udeleženec svojo zgodbo.

moje je za cel roman...