petek, 12. oktober 2007

Kako komentirati?

Naša aktualna anketa sicer še poteka, vendar po trenutnih rezultatih sodeč mnogo blogerjev novice in komentarje samo bere, komentira pa ne. Odločili smo se, da vam damo kratka navodila kako se registrirati, da boste tudi vi lahko objavljali komentarje.

Za registracijo potrebujete email naslov (mislim, da ga imate vsi, drugače se ga da najbolj enostavno ustvariti na http://www.email.si/ ). Pa pojdimo naprej:

1. Ko odprete stran Muljavske gospe, v desnem zgornjem kotu vidite besedici ustvari spletnik na kateri kliknete.

2. Tukaj potem po navodilih ustvarite svoj račun (zapomnite si geslo in uporabniško ime), na koncu ne pozabite potrditi, da se strinjate s pogoji uporabe. Kliknite oranžen okenček, na katerem piše naprej al nekej podobnega.

3. Sedaj pa bomo malo poguljfali sistem. Tukaj so potem navodila, kako ustvarite spletnik, vendar vi to kar odmislite (razen, če želite ustvariti svoj spletnik, samo tole so navodila za komentarje). S tipko nazaj pojdite ven iz tega programa in ...woala... registrirani ste!!!

4. In sedaj? Kadar pridete na stran Muljavske gospe in želite komentirati, samo kliknete v desnem zgornjem kotu na tipko prijava in vpišete svoje uporabniško ime in geslo (ki ga pri registraciji NISTE pozabili). Potem enkrat oz. dvakrat kliknite tipko nazaj in vrže vas na stran Muljavske gospe, kjer potem lahko enostavno komentirate.

Upam, da so navodila razložena ok in da bo sedaj na našem blogu več komentarjev. Za kakršnekoli nejasnosti pa smo še vedno dosegljivi na muljavska.gospa@gmail.com.

2 komentarja:

suhorjev hrib pravi ...

Suhorjev hrib se je uspešno registriral če bo pa kej komentiral je pa še uprašanje!

zamejc pravi ...

zdej sm pa not