četrtek, 26. november 2009

nedelja, 22. november 2009

Učenci iz Sušice pod streho


V križišču pri cerkvi sv. Štefana na Sušici so postavili avtobusno postajo, da bodo tamkajšnji učenci lahko v zavetju in na suhem čakali na šolski avtobus.
Ali se bo gradnja avtobusnih postaj nadaljevala še po ostalih vaseh KS Muljava?
Pustimo času čas...

petek, 20. november 2009

KS Muljava še bolj dostopna krajanom

Krajevna skupnost Muljava ima od zdaj naprej tudi svoj e- naslov: ks.muljava@gmail.com.



Krajani lahko na ta naslov pošljete prošnje za razne vloge, pripombe, želje, novitete, pohvale in seveda tudi graje. Svet KS Muljava vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.

torek, 17. november 2009

Trije meseci, tri tisoč ogledov...

... na blogu Muljavska gospa, katerega aktualnost je čedalje bolj odvisna od dogajanja na Muljavi in bližnji okolici.




Tako se naši članki pojavljajo včasih v komaj sledečem času, včasih pa je blogarjem dolgčas, ker ni "nič novega za prebrat`". Vendar koncept bloga še vseeno deluje, mogoče na njem ne opazite toliko sprememb, kot na kakšni internetni strani, vendar pa ste z minimalno zamudo obveščeni o dogodkih, ki se dogajajo in so zanimivi za vaščane Muljave in čedalje bolj tudi za ostale prebivalce okoliških krajev.

Ena glavnih posodobitev v zadnjih treh mesecih je bila registracija bloga Muljavska gospa na vedno bolj popularni Facebook. Tam imamo že 113 oboževalcev in veseli smo, da je populacija zelo raznolika in iz vseh koncev Dolenjske in širše. In vemo, da to še niso vsi... :)

Berete 217 - to objavo, število komentarjev se hitro bliža številki 2000 (če želite, lahko preštejete ;)), še vedno imamo v povprečju 30 do 40 ogledov na dan oz. grobo preračunano 1000 na mesec. Več o zgodovini statistike si lahko preberete v zadnjem članku, ki piše o tem!

Bližajo se zimski meseci, zato smo tudi osnovno barvo dali bolj umirjeno, da si spočijete oči in ga tako tudi malo "spremenili", da ne bo vedno enak.

V prihajajočem veselem decembru vam želimo, da ga preživite mirno, strpno in tolerantno do ostalih, v njem poiščete čas za tiste, ki ste jih mogoče zanemarili ali pa se še bolj posvečate svojim bližnjim, ostanete zvesti samemu sebi in UŽIVATE!

Za kakšno majhno presenečenje pa bo poskrbel tudi blog Muljavska gospa! :)

sreda, 4. november 2009

Zapadel je prvi sneg...


Prvo nedeljo v novembru smo še lahko občudovali jesenske barve in lovili zadnje tople sončne žarke, čez dva dni pa...


... megla, minus na termometru in... SNEG!

Slike in posnetki zapadlega snega na Sušici tudi na 24ur.com!